Dobro došli u
zlataru Opal

Zlatara "Opal" Novi Pazar posluje uspešno od 1998. godine. 

Naša zlatara nastala je kao rezultat ljubavi prema vrhunskom i prefinjenom nakitu. U tom duhu nastaju i OPAL prodajna mjesta gde svaki kupac može uživati i odabrati nakit koji će istaknuti njegov lični karakter. Ljubav prema nakitu odražava se u svakom delu naših prodajnih objekata i to je ono što svaki kupac verujemo da prepoznaje.

U našem asortimanu možete pronaći eskluzivni nakit, izrađen od plemenitih metala, belog i žutog zlata, platine i poludragog kamenja. Pored postojećih modela, moguća je i izrada unikatnog nakita, po porudžbini, na osnovu Vaše ideje, uz našu konsultaciju.

Veoma je bitno da Vam napomenemo da vršimo usluge svih vrsta popravki, zamena i otkupa zlata.


Zablistajte i pokažite vašu posebnost sa nakitom zlatare opal.

Naš nakit je uvek u trendu sa svetskim modnim zbivanjima tako ćete njime s oduševljenjem upotpuniti svoj celokupni stajlin. Blistave "Opal" kolekcije srebrnog i zlatnog nakita uviek su elegantne i posebne, sa svojstvenim stilom naglašenim u detaljima. Odlikuju se profinjenim i modernim dizajnom nosivim u svim prilikama.


Zlatara Opal Novi Pazar

Ulica 7. Jula 8, 13 i bb

Tokom 18 godina rada naše poslovanje je išlo uslaznom putanjom.

U ponudi imamo paletu ručno izrađenog dijamantnog prstenja, naušnica, privezaka, broševa, narukvica i ogrlica u različitim kombinacijama. Obratite nam se s poverenjem – naši vrhunski majstori sa stručnim znanjem i dugogodišnjim iskustvom u mogućnosti su da ispunite vaše zahteve i želje.
SAFET BIŠEVAC
Osnivač i vlasnik 
Pored postojećih modela, moguća je i izrada unikatnog nakita, po narudžbini, na osnovu Vaše ideje, uz konsultaciju majstora. Zlatara Opal nastavlja da se razvija i raste ali uvek ostaje verna principima kojih se drži od svog osnivanja: ljubaznost, poverenje i vrhunski kvalitet proizvoda.

Kontaktirajte nas

Addresa: Ulica 7. Jula 8, 13 i bb.

36300 Novi Pazar

 

Telefon: (+381) 20 316 291
Mobilni: (+381) 63 72 72 007

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Zlatara "Opal"

Prijava za novosti sa sajta

Hvala Vam na prijavi.

Search